Metadur Weld Sistem S.R.L.
Ploiesti, Jud. Prahova
Tel: 0344.409.550; 0725.131.971
Fax: 0344.819.852
E-mail: [email protected]

Metadur Weld Sistem - Consumabile si echipamente de sudare de ultima generatie

Experienta bogata de munca in domeniul suarii, debitarii si slefuirii metalelor ne permite colaborarea cu cei mai cunoscuti producatori de talie mondiala si ne ofera incredere in fortele proprii. Astfel, utilizarea directa a produselor pe care le vindem ne determina sa vi le recomandam si dumneavoastra. Crezul nostru este calitatea, iar echipa dinamica de profesionisti, care activeaza la nivel local, are o atitudine serioasa si personalizata fata de fiecare client in parte.

Compania noastra va pune la dispozitie solutii complexe in domeniul industrial si service autorizat pentru produsele vandute. De asemenea, pe langa faptul ca fiecare client beneficiaza de o consultanta tehnica gratuita, toate produsele noastre sunt transportate direct la beneficiar.

Indiferent daca aveti nevoie de un aparat de sudura de tip invertor, de un redresor de sudare sau de un Chopper Origo Arc care va va ajuta sa sudati otel, fonta, aluminiu si cupru, doar la noi veti gasi cea mai larga gama de echipamente de sudare cu electrozi inveliti.

Tot in magazinul nostru veti gasi echipamente calitative de sudare cu derulatoare incorporate, dar si tot felul de echipamente MIG/MAG de tip invertor.

Fiecare profesionist in domeniu stie că materialele de adaos sunt un detaliu important. Sarma de sudura MIG/MAG pentru oteluri slab aliate, aliate, inalt aliate si aluminiu, electrozi inveliti pentru oteluri, aluminiu, cupru sau fonta, toate pot fi gasite la noi, la cele mai accesibile preturi.

De mentionat este si faptul ca METADUR WELD SISTEM conlucreaza cu diverse companii de top care realizeaza generatoare de sudura. Nu ar trebui sa va mire faptul ca anume la noi veti gasi cele mai performante aparate in acest sens.

Este suficient sa vizitati site-ul nostru pentru a descoperi cea mai larga gama de echipamente de sudare TIG-DC Argon (curent continuu) si TIG-AC/DC Argon (curent alternativ), dar si tot felul de echipamente MIG/MAG cu derulatoare separate.

La fel de accesibile sunt si echipamentele de debitare cu plasma de tip convertor, dar si pistoletele TIG, MIG/MAG, pistoletele care debiteaza plasma si toate consumabilele aferente.

Pentru a va completa colectia de ustensile de ultima generatie, mai aveti nevoie de discuri abrazive 3M, dar si de tractoare de sudare. Specialistii nostri va vor arata cum se face o sudare orbitala, dar si cum functioneaza sistemele de taiere mecanizata Suprarex.